• Sapédah Barudak
  • Balance Sapédah
  • Kids Scooter
  • Kareta Orok
  • Beca orok
  • 2015

    Diadegkeun

    Pabrik sapédah anca diadegkeun dina 2015.

  • 70

    Patugas

    Aya leuwih ti 70 pagawé di pabrik.

  • 20

    Ngajual

    Produkna dijual di langkung ti 20 propinsi sareng kota di china.

  • 2 in 1 new balance bike 12″ 14″ 16″

    Balance Bike / Sapédah kombinasi sampurna konsép desain unik Ti dua taun ka sapuluh taun.Pangaturan pertumbuhan dua arah.Pisan ngaitkeun kartu nyaluyukeun jangkungna korsi jeung hiji handap.Widen ban antiskid Kilter Héjo Pakem Alus, nyetir leuwih stabil euweuh speed of steering gampang dieunakeun.alumini...

  • Kumaha carana milih stroller a?

    1.Ukuran Ukuran gerbong orok mangrupikeun faktor anu munggaran dipertimbangkeun.Lamun leutik teuing, éta pasti teu mungkin, sabab babies tumuwuh gancang pisan di infancy, Lamun gambar merenah, Anjeun mimiti meuli pram relatif leutik.Saatos sababaraha bulan, anjeun bakal mendakan éta kalayan ...

  • Aya kaahlian keur meuli strollers orok.Para ahli bakal ngajarkeun anjeun kumaha milih sareng mésér gerbong orok anu leres

    Fokus kana kualitas produk sareng kaamanan, nyayogikeun pelepasan kualitas anu paling otoritatif, lembaga uji anu paling profésional, tingkat interpretasi ahli anu paling luhur, pikeun nyiptakeun kahirupan anu berkualitas.Janten kumaha konsumen kedah mésér stroller anu mumpuni sareng gampang dianggo?Wartawan ngalaksanakeun int acak ...

  • Pasar Stroller sareng Stroller Premium Global taun 2020-Dampak COVID-19, Analisis Pertumbuhan Kahareup sareng Tantangan

    The "2020 Global High-end Stroller and Stroller Market Research Report" nganalisis status industri sareng prospek daérah utama sacara rinci dumasar kana pamaén konci, nagara, jinis produk sareng industri tungtung.Laporan panalungtikan ieu nyayogikeun analisis sakabéh bagéan pasar, sapertos ...

  • about-us-img

TENTANG KAMI

Hebei Gorgeous Bike Co., Ltd. nyaéta perusahaan anu khusus dina produksi sareng ngolah sapédah barudak, sapédah kasaimbangan, skuter, mobil ayun, sareng sababaraha jinis asesoris sapédah.Kami ngagaduhan tim manajemén kualitas luhur sareng tim R&D profésional kalayan inpormasi gancang, Perusahaan produksi modern anu nganteurkeun sareng sistem manajemén palanggan anu cermat.Pabrik lokasina di Kota Xingtai, Propinsi Hebei.Lingkungan géografis punjul sareng kaayaan lalu lintas anu merenah ngamungkinkeun perusahaan pikeun gancang asup ka pasar global sareng janten salah sahiji pabrik sapédah murangkalih panggedéna di China.

  • First Class Quality

    Kualitas Kelas munggaran

  • First Class Management

    Manajemén Kelas munggaran

  • First Class Service

    Service Kelas munggaran