• Sapédah Barudak
  • Sapédah Kasaimbangan
  • Skuter Barudak
  • Stroller orok
  • Beca Orok
  • 2015

    Didirikeun

    Pabrik sapédah éndah didirikeun taun 2015.

  • 70

    Patugas

    Aya langkung ti 70 padamel di pabrik.

  • 20

    Ngajual

    Produkna dijual di langkung ti 20 propinsi sareng kota di Cina.

  • about-us-img

TENTANG KAMI

Hebei Gorgeous Bike Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu ngahususkeun dina produksi sareng pamrosésan sapédah barudak, sapédah kasaimbangan, skuter, mobil ayunan, sareng sababaraha jinis aksésoris sapédah. Kami gaduh tim manajemen kualitas luhur sareng tim R&D propésional kalayan inpormasi gancang, Perusahaan produksi modéren anu nganteurkeun sareng sistem manajemen pelanggan anu taliti. Pabrik ayana di Kota Xingtai, Propinsi Hebei. Lingkungan géografis anu hadé sareng kaayaan patalimarga anu merenah ngamungkinkeun perusahaan gancang-gancang asup ka pasar global sareng janten salah sahiji pabrik sapédah murangkalih panggedéna di Cina.

  • First Class Quality

    Kualitas Kelas Kahiji

  • First Class Management

    Manajemén Kelas Kahiji

  • First Class Service

    Palayanan Kelas munggaran